Om företaget

MD Fastighetsservice startades i början av 2010 och drivs av Mattias Danielsson som har mångårig branscherfarenhet och gedigen kompetens.

Vi som arbetar inom företaget är utbildade inom epoximålning, våtrumsentreprenad samt har gedigna kunskaper inom snickeri. MD Fastighetsservice har även ett genuint servicetänkande och utför alla uppdrag med stor noggrannhet. Vår yrkeskunnighet gör att vi alltid tar helheten i beaktande innan vi rekommenderar en lösning.

MD Fastighetsservice har som policy att arbetet ska vara klart på utsatt tid, kosta det som avtalats och hålla den kvalitet vi kommit överens om. Vår målsättning är naturligtvis att göra alla kunder så nöjda som möjligt. Vi är det lilla företaget med de stora möjligheterna! Inga problem är för svåra och allt går att lösa!

Tack vare gott samarbete med andra entreprenörer i branschen kan vi erbjuda ett brett spektrum av tjänster som håller möter en hög kvalitetsstandard. Vi samarbetar till exempel med MGT i Väst » som är specialister på beläggningsarbeten från golv till tak.

MD Fastighetsservice vänder sig till både företag och privatpersoner i hela Västra Götaland.

Kontakt

Tel: 0739-62 88 56
E-post: mattias@mdfastighetsservice.se

MD Fastighetsservice © 2010

MENY

Hem

Om företaget

Tjänster

Bilder

Länkar

Kontakt